Om os

Aqure er et innovativt dansk brand, stiftet i 2023 af iværksætter Caroline la Cour.

Formålet er at skabe og tilbyde innovative kvalitetsprodukter.

Aqures mission er at lette danskernes hverdag, samtidigt med at vi bidrager til en sund og bæredygtig livsstil gennem vores innovative produkter - det skal være muligt at træffe det sunde og bæredygtige valg uden at gå på kompromis med hverken komfort, kvalitet eller design. 

Vi ønsker kun at levere den bedste kvalitet, og der er tænkt nøje over enhver detalje ved vores produkt, både funktionelt og visuelt. Heraf kommer vores slogan: ‘Elevate your lifestyle’, da vores produkter netop er designet til at skabe glæde og bekvemmelighed i hverdagen, og ikke mindst give en følelse af luksus.

Vi forpligter os til at levere høj kvalitet og bæredygtighed. Ved at vælge AQURE investerer du ikke kun i din egen sundhed, men også i planetens sundhed. Vi er stolte af at tilbyde et produkt, der bidrager til at reducere plastaffald og miljøbelastning.

Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi gør. Vi stræber efter at levere den bedste kundeoplevelse, fra nem bestilling til hurtig levering. Vi er her for at besvare dine spørgsmål og sikre, at du får mest muligt ud af dine Aqure-produkter. Skriv gerne til vores kundeservice via kontaktformularen eller fang os på chatten, hvis du har brug for hjælp.