Spørgsmål? Vi har svar

PureHydra er udstyret med avanceret UV-C LED-teknologi, der udsender UV-stråler i din flaske for at desinficere og sterilisere væsken og flasken. Dette reducerer effektivt bakterier, mikrober og lugt.

PureHydra kan opretholde drikkevarm temperatur i op til 12 timer og holde drikkevarer iskolde i hele 24 timer.

Hvis du venter med at drikke vand, til du føler dig tørstig, er du allerede nået at blive en smule dehydreret. Følelsen af tørst fremkaldes nemlig pga. dehydrering. For at undgå dehydrering bør du derfor aktivt drikke vand, før du begynder at føle dig tørstig. Det hjælper AquaPure flasken dig med at huske.

AquaPure er udstyret med UV-C LED-teknologi, der steriliserer dit vand for at fjerne hele 99% af bakterier og lugtfremkaldende mikrober. Kombineret med hydreringspåmindelser og display med temperaturvisning, og pakket ind i stilfuldt design, gør dette AquaPure til den ultimative hydreringsløsning.

Hvis du kun bruger din AquaPure flaske til vand, kan du nøjes med at håndvaske den med vand og sæbe en gang om måneden. UV-steriliseringen fjerner effektivt bakterier fra flaskens inderside. Vi anbefaler at du steriliserer hver gang du fylder nyt vand i.

Selve ringen som man drikker af bør vaskes dagligt, når den har været i kontakt med læberne. Det nemmeste er at bruge en opvaskesvamp med sæbe og varmt vand.

Hvis du bruger flasken til andre drikkevarer end vand, skal den vaskes bagefter. Du kan putte lidt varmt vand og sæbe i flasken, lukke låget og ryste i 30 sekunder. Derefter skylle, fylde den med koldt vand, og UV-sterilisere.

Temperaturmåleren sidder i låget, og den estimerer vandets temperatur ud fra temperaturen på luften inde i flasken. Flasken skal være helt fuld og ligge ned for at give de bedste forudsætninger for temperaturmåling, og der går nogle minutter før den opfanger temperaturændringer. Intentionen med temperaturmålingen er, at man tydeligt skal kunne se om der er varmt eller koldt i flasken, hvis man f.eks. har ens flasker til varmt og koldt. Målingen er ikke helt præcis - ved koldt vand viser den lidt for højt, og ved varmt vand lidt for lavt.

Ja. Flasken er dobbelt vakuumisoleret og holder derfor temperaturen bedre end de fleste andre termoflasker.

Du aktiverer hydreringspåmindelser ved at dobbelt klikke på flaskens skærm. Der ses et lille vandglas, når hydreringspåmindelser er aktiveret. Flasken bipper for at minde dig om at drikke, når der er gået 90 minutter. Efter 4 påmindelser med 90 minutters mellem deaktiveres funktionen automatisk. Hydreringspåmindelser deaktiveres på samme måde som de aktiveres, ved dobbelt klik.

Når du har fyldt vand i flasken, aktiverer du UV-sterilisering ved at holde fingeren på flaskens skærm i 2 sekunder. Vandet og flaskens inderside steriliseres nu vha. UV-lys i 180 sekunder, så 99,99 % af bakterierne fjernes.

En opladning holder til 60 steriliseringer. Dvs. du skal sandsynligvis oplade den 1-2 gange om måneden afhængigt af hvor meget du bruger den.

LEVERING & RETURNERINGER

Ja, vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 399,- . Det betyder, at du ikke skal betale ekstra for leveringen af din Aqure selvrensende vandflaske. Du kan spare penge og nyde bekvemmeligheden ved at få din ordre leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.

Du kan kontakte vores kundeservice på mail til info@aqure.dk
Vores medarbejder Jonas er klar til at hjælpe dig og bestræber sig på at holde svartiden så kort som muligt. Du kan forvente svar indenfor 2 hverdage, oftest hurtigere. Alternativt kan du skrive til os ved at benytte kontaktformularen under ‘kontakt os’ her på hjemmesiden.

Vores 30 dages tilfredshedsgaranti betyder, at hvis du af en hvilken som helst grund ikke er fuldt ud tilfreds med din Aqure selvrensende vandflaske, har du op til 30 dage fra købsdatoen til at returnere produktet. Vi refunderer fuldt ud din købspris uden spørgsmål.